Mit jelent a fogadásban a friss és a te mínusz

Amikor az oddsmakerek a legjobb értékelésű játékokra számítanak, akkor sokkal valószínűbb, hogy a kedvenc a vadonatúj -step 1.5-ös vonalat fedi le, mivel ők sokkal valószínűbbek, hogy sokat kapjanak. Az elmélet a másik irányban is igaz, amikor a játékvezetőkből kivetítenek egy kisebb pontot a játékok számára. Matematikailag a baseball-videójátékok körülbelül egyharmadát 2 futás határozza meg, egyébként sokkal több. Ez azt jelenti, hogy az új futósor gondoskodik az idő nagy részéről, és ez fog a legjobban fizetni. Úgy tűnhet, mint egy látszólagos lépés, azonban sok baseball-játékosnak sarkos véleménye van arról, hogy melyik a legjobb fogadás; pénzvonal egyébként runline. Mivel a kaszinójátékosnak az a feladata, hogy összehasonlítsa ezeket a rekordokat, és nagyon jól tudja, milyen valószínű előnyök származhatnak a mérkőzésen belül, akkor kapcsolja össze hipotézisét a sportfogadók által közzétett lehetőségről.

  • Egy száz dolláros fogadás a Repertoár +150-re 250 dollárt kezel az interneten, amikor egy nagyszerű 100 dolláros fogadás az Everton +190 és a webre 290 dollár.
  • Az ugratók úgy viselkednek, mint egy tét, ugyanúgy, mint amikor több tétet kötnek össze vele, az általános szerencsejáték lehetőségén belül.
  • Általában a fogadási sorokat/szorzókat a játékig mutatják, hogy a szerencsejátékosoknak elegendő idejük maradjon a közösségek kutatására és a határozott döntések meghozatalára.

Értékelje a privát fogadási jelentéseket és a legjobban értékelt sportfogadások legújabb esélyeit, közvetlenül a postaládába, és Ön is táplálkozhat. Például az időjárási viszonyok, mint a felgyülemlett fogadási stratégiák hó, hatással lehetnek az amerikai sporteseményekre vagy a futballra. Az online játék minden bizonnyal kevesebb tárgyat fog kapni, mint egy hétköznapi meccs, ami befolyásolja a friss over/lower than gaming vonalat. Pontosan az időjáráshoz hasonlóan más változók, például a sebek is változást okoznak az új előre beállított szerencsejáték-tartományban a váratlan alternatívák miatt.

A sportfogadás előnyei és hátrányai, valamint a mínusz: fogadási stratégiák

Az egész éves And-Mínusz ábra teljes képet ad az embernek a vadonatúj fagyra gyakorolt ​​hatásáról, amely általában ismeri a játékosokat, és megnézheti az eredményeiket. Noha Ön éppúgy, mint a mínusz, nem biztos, hogy tökéletes tény, mégis értékes eszköz marad az embernek a vadonatúj fagyra gyakorolt ​​összhatásában. Folytassa az olvasást, ha további információra van szüksége arról, hogyan történik a és mínusz kiszámítása, miért lépnek fel, és hogyan fog kapcsolatba lépni a szakemberekkel és az NHL jégkorongon belüli csoportokkal.

Moneyline Wager kalkulátor

A vadonatúj a jel mellett azt is mutatja, hogy töredékes lehetőséget fog kapni abban az esetben, ha megnyeri a tétjét, míg a rossz lehetőség azt jelenti, hogy pontosan mennyit kell fogadnia, hogy segítsen nyerni. A szerencsejáték-tartomány az a készpénz összege, amelyre meg kell fogadnia, hogy segítsen megnyerni egy bizonyos kifizetést. A fogadóirodák hajlamosak minden típusú fogadási lehetőséget a társadalom által a találkozóra tippelt pénzösszeg alapján beállítani. Az Adás játék kifizetését valójában az új fogadóirodák által adott lehetőség alapján határozzák meg.

Fogyatékossági fogadás GY.IK

fogadási stratégiák

Fontos megjegyezni, hogy egyetlen módszer sem bolondbiztos, mivel állandóan fennáll a kockázat a pozíció fogadásánál. De nem, az Ön által előnyben részesített eljárásokkal potenciálisan növelheti a sikerek valószínűségét, hogy sokkal megalapozottabb szerencsejáték-választást hozzon. Például, ha a szorzó +150 egy adott választás birtoklására, akkor 150 dollárt nyerhet, hogy kiváló 100 dolláros választási lehetőséget kapjon. Azok számára, akik az American Pharoah-ra fogadnak, 300 dollárt kell fogadniuk, hogy száz dollárt nyerjenek. Ez lehetővé teszi a csapatok számára, hogy sokkal pontosabb következtetéseket vonjanak le a résztvevőkről, hogy megtalálják, újra jelezzék vagy elengedjék. Amit létre kell hoznod, az az, hogy megszorozd, hogy mennyi pénzt fogadsz azzal a szorzóval, amely ahhoz a csoporthoz kapcsolódik, amelyre te is játszol.

Pénzvonal-esély konvertálása Töredékesély segítésére

Fontos szem előtt tartani, hogy a töredékes lehetőségek nem az új részesedésük a leendő pénz kiszámításából. Bár nem, az új tét határozottan visszakerül a tétre, ha a fogadása nyer. Például, ha egy sportvideojáték birtoklásának lehetősége +150, ez azt jelenti, hogy azok a személyek, akik száz dollárt fogadnak az esélytelenebbre és a győzelemre, 150 dollárt nyernek saját új fogadásukkal együtt. Ezzel egyidejűleg, ha az esélyed -200, ami azt jelenti, hogy 200 dollárt kell fogadnod kedvencedre, hogy a vadonatúj téted mellett száz dollárt nyerj. Létfontosságú, hogy ne feledje, hogy a legújabb a jelzésen kívül próbáljon ki egyet a valószínűsíthető módok közül, és ez talán nem zavaró.

Ezzel egyidejűleg a plusz (+) jel az esélyek előtt azt mutatja, hogy a csapat az esélytelenebb. Ebben az esetben kevesebbet kell választania, mint amennyit potenciálisan kereshet a fogadás megtételéhez. Beleértve, ha egy csapat +200 szorzót ad, akkor 100 dollárt kell választania, hogy segítse a 200 dolláros nyereményt a készpénzen belül. A játék során próbálja ki a szerencsejáték egyik formáját, ahol nagyszerű fogadást állított be egy kaszinójáték kimenetelére, versenyre, máskülönben úgy érzi. Az elmúlt években az online fogadás egyre népszerűbb lett, pusztán kényelme és elérhetősége miatt. Lehetséges, hogy sok különböző sportágra fogadhat, a kosárlabdán, a baseballon és az öntevékenységeken kívül, és olyan eseményekre, mint például a kormányválasztásokra, egyébként tényeket javasol a televízió.

A Western Opportunity mondta nekem

fogadási stratégiák

A játék esélyei személyesen kötődnek az érdeklődésre számot tartó eredmények tervezett valószínűségéhez. Ez lehet egy tevékenységből származó online játék kimenetele, ami egyébként megfelel, egy politikai csata, egyébként sokféle dolog, amikor a nyereményről/megszabadulásra vagy nyerésre/vesztésre/csomagolásra vonatkozó kifejezéseket fejezik ki. Különböző módszereket találhat az ilyen perspektíva esélyeinek felkínálásától, ezért leginkább a földrajzi helyszín szerint van elnevezve, ahol a felfedezésük a leggyakoribb. A Parlays valójában egy rendkívül népszerű megoldás a tevékenységekre való fogadásra, és több pénzvonal összevonása is lehetséges, ha egyébként jó pénzvonalat foglal magában, hogy segítsen fogadni, téteket hagyni, stb. Ha töredékes vagy mennyiségi lehetőséggel szeretné kiértékelni a legújabb pénzvonalat, vagy csak böngészni szeretné a nyereségesség átlagos valószínűségét, akkor ez a pénzvonal tétkalkulátorunk.




오늘본상품

배송정보
배송조회를 하시려면 송장번호를 클릭하세요
배송조회
상품명
주문번호
택배사
송장번호